Szórakozás

Alekoszra kattannak a ValóVilág nézői

Az Okostojás, a Törtető és a Vagány örvend a legnagyobb népszerűségnek a közönség körében.

Az örökké csajozós Alekosz, a mindenért hisztiző Éva és a szókimondó Olivér a Villa három legnépszerűbb lakója a ValóVilág népszerűségi indexe alapján. A VV Méter az alapján sorolja be a versenyzőket, hogy kire-, kinek a tartalmaira „kattannak”, kattintanak a legtöbben a valovilag.hu oldalain. Bár többször is borsot törtek társaik orra alá, hangosak, sőt, néha bántók, azonban mind a hárman olyan egyéniségek, akik nélkül üres lenne a luxusbörtön.

Olivér és Éva népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy győztesként tértek vissza párbajaikról, Alekosz pedig már a valóságshow kezdete óta letaszíthatatlan a ValóVilág képzeletbeli trónjáról.

Természetesen a sikerért nap mint nap komoly erőfeszítéseket tesznek, a Vagány fiú a párbajról visszatérve ott folytatta, ahol korábban abbahagyta, a Villa legnagyobb taktikusaként előbb Gombit, majd az egyedül maradt Ginát környékezte meg, akivel még azt is elhitette, hogy komoly esélye van megnyernie a játékot.

A Törtető Éva sem vesztegette az időt, és erotikus táncot lejtett Jerzynek a fürdőszobában, a sűrű gőzben. A lányt még az sem zavarta, hogy a Szépfiú Gigivel került közelebbi kapcsolatba a Villából. A fiatalok egyébként egyre nehezebben parancsolnak megálljt vágyaiknak, legutóbb vadul csókolták egymást a konyhában.

AJÁNLOTT LINKEK:

FELFEDTÉK TITKOS VÁGYAIKAT A VILLALÁNYOK (RTL Klub)
KIK A LEGNÉPSZERŰBB VILLALAKÓK? (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik