Szórakozás

Sebestyén Balázs bemutatta kisfiát

A műsorvezető bevallotta, 14 hónapos gyermeke sok mindenre megtanította már.

Sebestyén Balázs eddig nem szerette volna gyermekét címlapokon látni, 14 hónap után azonban mégis úgy döntött, véget vet a rejtegetésnek. A Fókusz stábja egy teljes napot töltött el velük: bejárták Balázs munkahelyét, a ValóVilág stúdiójánál Benett azonnal feltalálta magát.

A műsorvezető elárulta, feleségével ahova csak tudják, mindenhova magukkal viszik a kisfiút, aki bár a felvételen szégyellősnek és megilletődöttnek tűnt, otthon igazi kis örtdögfióka. Ordítozik, rohangál és sikongat. De nem volt ez mindig így…

Benett az első három hónapban nagyon ráijesztett szüleire, sokat sírt, folyamatosan fájt a hasa, Balázsék orvostól orvosig vitték, amíg kiderült, a baba érzékeny a tejcukorra. A hasfájás szerencsére már elmúlt, és Benett ma már pihenni is hagyja szüleit.

A népszerű műsorvezető azt mondja, a kisfiú miatt nem csak az élete változott meg, hanem ő maga is. Rengeteget tanult saját magáról: hogyan győzze le az egóját, és fogadja el, hogy már nem ő, hanem egy másik kis lény van az első helyen az életében.

Balázslk nem szeretnék Benettet lépten-nyomon a címlapokon látni, most először és utoljára tettek kivételt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Bemutatkozik Benett! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik