Szórakozás

Sebestyén Balázs porig alázta Szíj Melindát

A népszerű műsorvezető szerint a győri asszony furmányos, ravasz nő, aki megvezeti az embereket visszafogott stílusával, s így akarja majd megnyerni a tehetségkutatót.

Balázs a Class FM reggeli műsorában osztotta meg véleményét a hallgatókkal. A rádiós szerint az egész Melinda-jelenség egy rejtély. Ugyan nem vonja kétségbe az énekes kvalitásait, de egyetért Mester Tamás azon véleményével, hogy az asszony egyáltalán nem sztáralkat, így nem is színpadra való – írja a Napi Ász.

A műsorvezető később ennél is továbbment, és azt mondta, Melinda egy nagyon ravasz nő, aki tudatosan alakította ki magáról a visszafogott versenyző képét, és ezzel az egész országot megvezeti. Balázs szerint felháborító, hogy egy olyan Mega-jelölt, aki nemrég még a kieséséért könyörgött, sorra győzi le tehetséges vetélytársait, és közben egyfolytában elnézést kér, és szabadkozik.

A Napi Ász megkeresésére a TV2 tehetségkutatójának sztárja nem kívánt nyilatkozni. Illés Gabriella producere azonban megvédte versenyzőjét. Melinda szerinte nem rosszindulatú, hanem érzékeny személyiség, aki sokszor nem tudja megfelelően kezelni a váratlan szituációkat, és emiatt bizonyos helyzetekben a nézők nem értik a reakcióit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik