Szórakozás

Charlie Sheen mégsem fojtogatott pornósztárt?

A botrányairól elhíresült színész ügyvédje határozottan cáfolja annak a nőnek az állításait, aki azt állítja, hogy Sheen meg akarta fojtani.

Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja az utóbbi időben sokszor került az újságok címlapjaira botrányaival, most egy pornószínésznő állítja róla, hogy a híresség meg akarta fojtani. A legjobban fizetett sorozatszínész ügyvédje azonban a leghatározottabban cáfolja a vádakat.

A színész októberben szabályosan lerombolt egy szállodai szobát, mikor szenvedélyes éjszakát töltött ott a híres szexdívával, Capri Andersonnal. A hölgy most azzal állt elő, hogy Sheen az egyik pillanatban elkapta a nyakát és fojtogatta. A „színésznő” azt állítja, hogy az életét féltette tőle és biztos benne, hogy valóban meg akarta ölni. A világsztár ügyvédei azonban megesküdtek rá, hogy megvédik őt.

Yale Galanter, az egyik ügyvéd hivatalos közleményében azt írta: „Ms. Capri eddig nem jelezte a rendőrségnek, hogy bármilyen bántalmazást elszenvedett volna azon az estén Mr. Sheentől, noha minden lehetősége meglett volna rá. Amennyiben pereskedni akar, biztos lehet benne, hogy erőteljesen fogjuk védeni ügyfelünket. Ezek a vádak Mr. Sheen ellen teljes mértékig hazugságok, és csak egy szánalmas próbálkozás arra, hogy pénz csikarjanak ki belőle.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik