Szórakozás

Charlie Sheen harmadszorra is válik

Benyújtotta a válókeresetet harmadik, rövid életű házasságának felbontására az amerikai színész.

A Két pasi meg egy kicsi című sikersorozatban látható Sheen hétfőn kezdeményezte a válást. A színész házassága botrányoktól fűtött volt, felesége bántalmazásáért bíróság előtt kellett felelnie, legutóbb pedig egy hete New Yorkban keveredett bajba.

Charlie Sheen 2008-ban vette feleségül Brooke Mueller ingatlanbefektetőt, a párnak 19 hónapos ikerfiai vannak. A színész és neje a 2009 decemberi bántalmazási incidens óta külön élnek. A híresség akkor késsel fenyegette feleségét egy túlfűtött karácsonyi vita során a coloradói Aspenben. Az eljárás során bűnösnek vallotta magát, tettéért 30 napos drog- és alkoholrehabilitációra küldték, és három hónapi felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtották. Azóta a színész felesége is megjárta a rehabilitációt.

A hírek szerint Charlie Sheen a közelmúltban újabb botrányba keveredett, szétverte New York-i hotelszobáját, végül ittasan és zavart állapotban kórházba szállították. A színész ügyvédje azzal védekezett, hogy Sheennél allergiás reakciót váltott ki egy meg nem nevezett gyógyszer. A hírességet végül nem vették őrizetbe, visszarepült Los Angelesbe.

Botrányai ugyanakkor nem árnyékolják be karrierjét, a Két pasi meg egy kicsi című széria továbbra is az egyik legnézettebb műsor, Sheen epizódonként 1,8 millió dolláros gázsit kap, ezzel ő a legjobban fizetett színész a televízió világában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik