Szórakozás

Charlie Sheen túlzásba vitte a lepedőakrobatikát?

A színész állítólag egy pornócsillaggal hancúrozott, mielőtt rosszul lett.

Mint arról korábban beszámoltunk, az ittas állapotban lévő sztárra egy New York-i hotelszobában találtak rá meztelenül pár nappal ezelőtt. Sheent kórházba szállították, ám azóta már jobban van, és hazamehetett.

A legfrissebb pletykák szerint a rosszul lett színészhez egy Christina Walsh nevezetű, 22 éves pornósztár riasztotta a mentőket, akivel előző éjszaka együtt hempergett Sheen.

A lány elmondása szerint ő éppen a mosdóban tartózkodott, mikor a híresség összeesett, és elvesztette az eszméletét. Hogy pontosan mitől lett rosszul a színész, egyelőre még nem tudni. Annyi azonban bizonyos, hogy a szállodai szobában kábítószert és töménytelen mennyiségű alkoholt találtak a rendőrök.

A rendőrségi szóvivő elmondása szerint nem tettek panaszt, nem került sor letartóztatásra, és vádemelés sem várható az ügyben. Ez pedig nagy szerencse a színészre nézve, hiszen idén egyszer már meggyűlt a baja a hatóságokkal, miután a bíróságon is elismerte, hogy 2009-ben egy otthoni veszekedés alkalmával tettleg bántalmazta feleségét, Brooke Muellert.

AJÁNLOTT LINK:

Pornós készítette ki Charlie Sheent (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik