Szórakozás

Kiderült: valóban gyermeket vár a gyönyörű énekesnő

Mariah Carey amerikai énekesnőnek hamarosan altatódalokat is fel kell vennie repertoárjába, a sztár ugyanis csütörtökön bejelentette, hogy anya lesz.

Régóta folytak a találgatások, vajon Mariah Carey terhes, vagy csak meghízott. Most azonban végre kiderült, az énekesnő külsejének látványos változása annak köszönhető, hogy anyai örömök elé néz.

A Grammy-díjas énekesnő, akinek ez lesz az első gyermeke, az NBC reggeli műsorában csütörtökön sugárzott interjújában férjével, Nick Cannon rapperrel együtt jelentette be, hogy várandós és hamarosan kisfiúk születik.

“Igen, terhes vagyok, ez igaz. Még az elején járok, a babát tavaszra várjuk” – mondta Carey, megerősítve a hónapok óta keringő pletykákat.

A 40 éves Careyvel kapcsolatban már két évvel ezelőtti házasságkötésüket követően is felmerültek terhességi pletykák. Mint most elárulta, valóban várandós volt, de elveszítette a magzatot. Ez nagy szomorúságot jelentett, s időre volt szükségük, hogy feldolgozzák – tette hozzá.

Carey 13. stúdióalbuma, a Merry Christmas II You jövő héten jelenik meg. Az énekesnő két évtizedes karrierje során több mint 200 millió lemezt adott el, és 18 dala jutott el a slágerlisták első helyéig az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik