Szórakozás

Súlyos betegség – válságban az Eurovíziós Dalfesztivál?

Az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjére kellene készülnie, e helyett hetek óta súlyos betegséggel küzd Puskás Peti. A Hír24 elérte az énekest.

Az éve eleje óta súlyos betegséggel küzd Puskás Peti – értesült megbízható forrásból a Hír24. A Megasztár felfedezettjét hetekig kórház fenyegette, ő azonban vállalta a kockázatot, és kötelezettségeinek eleget téve folytatta munkáit. Úgy tudjuk, Peti így is minden egyes szabad percét fekve, ágyban tölti, már csak azért is, mert napokon belül színpadra kell állnia. A fiatal énekes-színészt hosszas próbálkozás után, késő este értük utol.

“Tüdőgyulladásom van” – árulta el néhány perces faggatózás után. – “Nem ez az első, és úgy vettem észre, ilyenkor talán még inkább odafigyelek az apróságokra a színpadon, legyen szó színházról, vagy éppen éneklésről. Egy félig saját szerzeménnyel lehetek ott az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjének színpadán, semmi esetre sem mondanám le. Minden erőmmel azon vagyok, hogy meggyógyuljak”

Petire eközben több kihívás is vár. Műsorvezetőként egy tizenéves gyermekek számára készített vetélkedőt irányt, melyet Londonban forgattak, és Romániában is Petivel sugározzák. Emellett számos színházi darabban játszik majd, sőt, az m1 képernyőjén is feltűnik a Szövetség című produkcióban, de – mint mondja – most az első, hogy mielőbb meggyógyuljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik