Szórakozás

Nem működött a szavazás az Eurovízón? Nem volt egyenlő bánásmód?

Dagad a botrány az Eurovíziós Dalfesztivál körül. A szombati élő adás bakijai szépen-lassan felemésztik a műsort.

Mint arról a Hír24 is beszámolt, számtalan technikai baki nehezítette az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjének első fordulóját. Az élő adás készítői egy esetben be is látták hibájukat, ezért Gallusz Nikiék megismételhették dalukat. Kállay-Saunders András azonban rosszabbul járt. A Megasztár felfedezettje Facebook oldalán tegnap este óta szajkózza, nem kifogástalanul működött a fülmonitora, ezért nem is hallotta magát éneklés közben.

„nem ertem hogy miert nem lehetet nekem ujra enekelni a dalomat, es masnak lehetet. SZ.RT SE HALOTAM A FULESEBOL. mielot el kezdet a produkciom , oriditotam a stabnak es utotem a fulemet hogy NEM HALKOK SEMITTTTTTTTTTTTT… es mit mondtak nekem? 5 masodperc kezdodik az adas. tobet er a dalom enel. en soha nem panaszkodok de ez nagyon nem volt igazsahos…..” – írta legutóbb.

Kökény Attila eközben – szintén Facebook oldalán – arra tett utalást, hogy a műsor során nem működött zökkenőmentesen a szavazás. Bencsik Tamarával közös dala egyébként kemény kritikát kapott, a Megasztár legutóbbi szériájának bronzérmese meglehetősen letörtnek tűnt a lihegőben.
„Köszönöm, hogy megpróbáltatok szavazni, biztos volt akinek sikerült, sokan irtátok, hogy nem lehet. Én köszönöm, hogy Tamaraval és velem voltatok, jó volt vele előadni ezt a dalt. Köszönöm hogy vagytok nekem!” – szól az Eurovízióról szóló bejegyzése.
A köztévé jövőhét szombaton rendezi meg „A Dal” második adását, a maradék tíz jelentkező előre tart az esetleges megpróbáltatásoktól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik