Szórakozás

Lakása rabja Fekete Pákó

Volt párja az áramot kikapcsoltatta, két autójukat viszont magával vitte. Fekete Pákó gyalogszerrel próbál közlekedni - kevés sikerrel.

Fél évvel ezelőtt még egy meghitt családi fészek volt Fekete Pákó otthona, mára maga a pokol. Az énekes párja egyik napról a másikra lépett le közös gyermekükkel, úgy, hogy időközben súlyos vádakkal illette a sajtóban a mulatós sztárt. Ágica szerint Pákó többször is bántotta őt, feltehetően ezért is érezheti jogosnak, hogy szó nélkül szívódott fel a celeb életéből. Pákó azóta azt sem tudja, hol lehetnek szerettei, leginkább kisfia, Bence hiánya fájó számára.

A Hír24 ráadásul úgy tudja, hogy az asszony nem hirtelen ötlettől vezérelve léphetett le, hiszen eltűnésének reggelén, Pákóék mindkét autójának nyoma veszett. Két kocsit pedig egy ember pedig nem képes elvezetni. Pákó azóta birtokvédelmet kért a zuglói önkormányzattól, így joggal él abban a luxuslakásban, ami információink szerint volt párja
testvérének a tulajdonát képezi. Az énekes élete azonban cseppet sem összkomfortos, hiszen kénytelen gyalogosan, vagy barátai segítségével közlekedni. Fellépéseinek száma pedig szintén csökken, hiszen autó híján sokkal nehezebb megszerveznie, hogy eleget tudjon tenni a szerződéseinek, és időben odaérjen a sokszor több száz, vagy akár ezer kilométerre fekvő helyszínre.

“Szerencsére vannak barátaim, akikre szinte mindig számíthatok. De nagyon nehéz így az életem. Három hónapja élek sötétben, úgy, hogy nincs tartozásom és érvényes szerződésem. Az egyik autó az enyém volt, a másikat jóhiszeműen az ő nevére írattam, amikor megvettük nekem. Azt is elvitte. Másoktól függök, jószerivel gyalog kellene közlekednem a mindennapokban. Ez a harc nagyon sok energiámat, pénzemet elviszi, de azért maradok nagyon erős, mert hiszek az igazságban, az igazságszolgáltatásban. Ez tart életben. A párom testvérének lakásában éltünk, fizettem a bérleti díjat, a rezsit, és szinte minden költségünket. Önhibámon kívül kerültem ebbe a helyzetbe, elmenekülni nincs hová, hiszen egyedül magamra számíthatok. Mindent megteszek majd azért, hogy ne csak érezzem, hanem ismét be is bizonyíthassam, jó apa vagyok” – mondta a Hír24-nek megtörten Pákó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik