Szórakozás

Elveszítette munkáját a nőveréssel vádolt magyar celeb

A pletykák szerint megverte terhes párját Fekete Pákó. A zenész ezt tagadja, s bár rendőrségi feljelentés sincs ellene, mégis számos munkát elveszített a vádak miatt.

A mulatós zenész a Hír24-nek elmondta, saját bőrén érzi, hogy Magyarországon mennyire elítélik az emberek azt, akire rásütik, hogy megvert egy nőt. Pákó ugyan próbálta megértetni az emberekkel, soha egy újjal nem nyúlt Ágicához, ennek ellenére sokan elfordultak tőle. Állítása szerint számos munkától elesett a hazug vádak miatt. Emiatt még a megélhetése is veszélybe került. Az utóbbi időben azonban némi változást lát, ismét vannak felkérései, persze még mindig nem annyi, mint korábban. Pákó azt mondja, hasonló helyzetbe került, mint Damu Roland.

Ki ne emlékezne a színész kálváriájára, akit volt párja azzal vádolt meg, hogy erőszakoskodott vele. Damu azonban sokkal rosszabbul járt, mint Pákó, őt ugyanis bíróság elé állították. Ennyivel azonban nem úszta meg. Munkaadói tőle is elfordultak, rövid időn belül minden munkáját elveszítette. Elküldték a Jóban Rosszban című sorozatból, sem színházban, sem a szinkronban nem kapott megbízásokat. Vélhetően Damu Rolandnak egyébként nem bocsátanak meg majd annyira hamar, mint Pákónak. Ráadásul benne van a pakliban, hogy börtönbe kerül. Ki tudja, mi lesz akkor, ha szabadul, még csak megtippelni sem lehet, hogy visszakaphatja-e elveszített munkáit vagy sem.


Fotó: FEM3

Stohl András helyzete is kísértetiesen hasonlít a már említett két celebére. Miután ittas állapotban balesetet okozott, úgy tűnt, romba dőlt az egész élete. Elveszítette az X-Faktor műsorvezetői posztját, és noha erről önként mondott le, de nem elképzelhetelen, hogy akkor is elvették volna tőle a lehetőséget, ha ő ezt nem akarja. Színházi szerepeitől is megfosztották és televíziós munkája sem maradt. Bár úgy tűnt, balesete miatt minden megbízását végleg elveszítheti Stohl, a bírósági tárgyalások alatt hirtelen fordult a kocka. A Nemzeti Színház és az RTL Klub vezetése is kijelentette, visszavárják a színészt, miután letöltötte a börtönbüntetését. A hírek szerint erre már nem is kell túl sokat várni, hiszen állítólag márciusban szabadulhat a műsorvezető. A kulisszák mögött máris arról pletykálnak, hogy a Szombat esti láz című műsorban tér vissza Stohl a képernyőre, a színházban pedig több szerep várja, mint valaha. Úgy tűnik, hogy az RTL Klub és a Nemzeti Színház is abban bízik, hogy a börtönviselt Stohl jó üzlet lehet számukra, hiszen szabadulása után talán még többen lesznek rá kíváncsiak, mint előtte. Hát, majd kiderül.

Majka is a napokban panaszkodott arról, hogy egy bírósági per miatt munkáktól esett el. A műsorvezetőt egy ismerőse perelte be, mert szerinte a híresség megfenyegette őt. Majka azt állítja, rengeteg pénze megy el arra, hogy megvédje magát, holott ártatlan, ráadásul fellépéseket kellett lemondani a tárgyalások miatt.

Érdekes lehet egyébként azon is elgondolkodni, miért van az, hogy a társadalom egyeseknek képes megbocsátani, bármit is követtek el, másokat pedig örökre kirekesztenek talán éppen ugyanazért a bűnért? Valóban az lehet a titok, hogy a multik kiben látnak még üzletet a rendőrségi vagy bírósági eljárás befejezése után? Elképzelhető, hogy ez az egész nem is az érintettek személyéről, csakis a várható bevételről szól? Könnyen elképzelhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik