Szórakozás

Búcsúzik a képernyőtől Stohl András

Kedden láthatjuk utoljára a színész-műsorvezetőt, aki a Fókusznak indokolta döntését.

2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetés: ez az elsőfokú bíróság döntése, Stohl András az ítélethirdetés óta hallgatott. Láthattuk őt műsort vezetni, vagy színházban játszani, de saját magáról, a büntetésről, a történtekről eddig nem beszélt. Hétfőn először állt a nyilvánosság elé, a Fókusznak adott megrendítő interjújában pedig komoly bejelentést tett.

„Akármi történik a másodfokú ítélethirdetésnél, azt én tudomásul veszem és semmiféle televíziós show-műsort, semmiféle olyan produkciót nem fogunk ebből csinálni itt a csatornánál természetesen, ami azt mutatja, hogy ez az egész dolog egy komolytalan pimf ügy. Ez nem pimf ügy, ez tényleg az életem, tehát itt ne számítson senki börtönshow-ra” – mondta a színész megtörten, majd hozzátette: amíg a bírósági per le nem zárul, addig semmiféle televíziós műsorvezetést nem vállal a továbbiakban. Ez pedig azt jelenti, hogy kedden lesz az utolsó bejelentkezése a ValóVilág stúdiójából.

Stohl azt reméli, a nézők, akik szeretik, megértik a döntését, jelen állapotában nem tudott mást tenni. A műsorvezetőt tehát kedden láthatják utoljára az RTL Klub képernyőjén. Mivel a másodfokú ítéletre ősz előtt biztosan nem kerül sor, igencsak hosszú ideig nélkülözniük kell őt a csatornánál.

AJÁNLOTT LINK:

Stohl András elköszön a műsorvezetéstől (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik