Közélet

Stohl ismét ügyvédet váltott

A színész-műsorvezető nem számított arra, hogy két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélik.

Mint arról korábban beszámoltunk, Stohl Andrást 2 évi és 4 hónapi börtönbüntetésre ítélte, 5 évre eltiltotta a közúti járművezetéstől és 3 évre a közügyek gyakorlásától maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt március 31-én a Budakörnyéki Bíróság.

A színészt ekkor az RTL Klub tanácsára dr. Péchy Kristóf védte, aki korábban Császár Elődöt mentette meg a börtöntől. A csatorna ugyanis arra számított, a jogi képviselő népszerű műsorvezetőjüket is kihúzza majd a slamasztikából. A sokak által súlyosnak vélt ítélet azonban nem csak a kollégákat, Stohlt is meglepte, ezért úgy döntött, harmadszorra is ügyvédet vált – tudta meg a Nők Lapja Cafe. (Péchy előtt dr. Somos Zoltán védte a sztárt.)

A színészt ősszel folytatódó tárgyalásán dr. Ruttner György képviseli majd, aki többek között Kovács Lázár apasági pere kapcsán lehet ismerős, illetve Keleti Györgyi ügyvédje is volt korábban.

Az ügyvéd szerint törvényesnek tűnik a még nem jogerős ítélet, de azt túlzottan szigorúnak tartja. Sok mindent szinte súlyosító körülményként mérlegeltek, az enyhítésre lehetőséget adó eseményeket pedig nem vették figyelembe – mondta el a Nők Lapja Cafénak Ruttner.

AJÁNLOTT LINK:

Stohl megint kirúgta ügyvédjét (Nők Lapja Cafe)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik