Közélet

Ügyvédje szerint Stohlnak bűnhődnie kell, de nem mindegy, hogyan

Dr. Ruttner György nem akarja elkiabálni, de bízik benne, hogy stratégiájával sikerül enyhíteni a büntetésen.

Mint arról korábban beszámoltunk, ügyvédet váltott Stohl András, immáron harmadszor egy év alatt. A mostanra sztárügyvéddé avanzsált Dr. Ruttner György a színész új jogi képviselője.

A színész-műsorvezető nagyon megdöbbent azon, hogy két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott első fokon. Egyáltalán nem számított erre az ítéletre; mivel nem volt elégedett az ítélettel, gyorsan ügyvédet cserélt. Most már bármit megtenne azért, hogy elkerülje a börtönt.

Ruttner György ügyfele többek között Kovács Lázár is, aki az apasági perében szorul védelemre. De ugyancsak a jogi képvielő az ügyvédje a vörösiszap-katasztrófáért beperelt MAL Zrt.-nek és Deme Gábornak is, aki tettestársként a csepeli gyilkosság vádlottja.

A kiváló referenciával rendelkező ügyvéddel két héttel ezelőtt találkozott először Stohl András. Szinte azonnal megbízta őt, és azóta már minden lényeges dolgot át is beszéltek.

Az ügyvéd az Aktívnak elárulta, nemrég kapta meg a dokumentumokat és a következő napokban kezdi kidolgozni a védelmi stratégiát. Stohl András teljesen bizalmába fogadta új ügyvédjét, a hivatalos dolgokon túl érzéseit is megosztotta vele.

Ruttner György sok hasonló ügyet képviselt már, ezek többségében sikerült elérnie az enyhítést. De mint a törvény elkötelezett embere, belátja, hogy a műsorvezetőnek is bűnhődnie kell, csak nem mindegy, hogy hogyan. „Olyan büntetést kell kapni, amit egy ilyen cselekményért egy átlagos magyar ember kapna egy átlagos magyar bíróságon” – nyilatkozta a sztárügyvéd a TV2 műsorában.

A következő tárgyalás ősszel várható.

AJÁNLOTT LINK:

Ruttner lett Stohl új ügyvédje (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik