Szórakozás

VV Olivér: nem vallottam kudarcot

Korán ébredt a szombati ValóVilág 4 ötödik párbajának vesztese: Olivért a magánéletéről és a játékról faggatták az RTL Klub Reggeli című adásában.

Az egykori valóságshow-hős bevallotta, borzasztóan aggódott szerelme, Enikő miatt a párbaj alatt, folyamatosan próbálta vele felvenni a szemkontaktust, és szinte megnyílt a talaj a lába alatt, mikor látta, hogy a lány kirohan a stúdióból. Olivér azt mondja, Enikő a fotósok heves kattogtatása miatt állt fel az ülőhelyéről és sietett a kulisszák mögé, ráadásul, mint kiderült, menyasszonyát rengetegen bántották kint az Anikó-ügy miatt.

A Villa Vagánya azonban most már nyugodt, Enikővel megbeszélték a dolgokat, és minden rendben a párkapcsolatukkal. Hozzátette: továbbra is úgy gondolja, hogy nem csalta meg Enikőt a Villában, és betartotta korábbi ígéretét is, miszerint senki mást nem fog szeretni, csak őt. Hiába ölelgette Szandikát vagy Anikót, állítása szerint mindvégig jól tudta, hogy egyetlen fődíj vagy nyeremény sem ér meg annyit, hogy elveszítse a kedvesét, a boldogságát.

Olivér elárulta, a Kristóffal való párbaj után érezte először azt, hogy haza akar menni. Karácsonykor pedig már nagyon hiányzott neki Enikő közelsége. Az elgyengülés azonban, mint mondta, soha nem volt a taktikája része.

Arra a kérdésre, miszerint hagyott-e bent barátokat a Villában, a 32 éves dublőr Alekosz nevével felelt, de a többi lakót is „jó havernak” tartja, akikkel – amikor majd kijönnek – a luxusbörtön falain kívül is számíthatnak egymásra.

Olivér elárulta, ha a szombat esti párbajon Stohl András végül őt hirdeti ki a megmérettetés győzteseként, biztosan összeomlott volna. Nem éli meg kudarcként a vereséget, örül, hogy meg tudta menteni a kapcsolatát, és hogy hosszú idő után ismét a szeretteivel lehet; és bár úgy indult neki, hogy megnyeri a ValóVilágot, véleménye szerint sokkal többet kap így kint, mintha bent maradt volna, és teljesen lerombolta volna karakterét.

A valóságshow egyik legnagyobb taktikusának tartott játékosa szerint most, hogy a Villában átrendeződtek az erőviszonyok, Béci még inkább önteltebb lesz, ami hosszú távon a vesztét fogja jelenteni.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Olivér a Reggeliben! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik