Szórakozás

Szent a béke Olivér és Enikő között

Az egyetemista lány elárulta, sikerült megbeszélniük az Anikó-ügyet, így minden a legnagyobb rendben közöttük.

Mint arról korábban beszámoltunk, a ValóVilág ötödök párbajáról Béci térhetett vissza győztesen, miután a szavazók 61%-a úgy döntött szombat este, a Testvérpár fiú tagját akarja a Villa falain belül tudni.

A korábban még akár a végső győzelemre is esélyes Olivér jelentős szavazatkülönbsége mindenkit meglepett. A Villa Vagányának kiesése miatt Szandika és Anikó teljesen padlóra került, a Plasztik cica perceken keresztül csak sírt, és azt ismételgette: hol vagy Olivér? Eközben Anikó bent a szobában szomorkodott, és Alekosznak elárulta, Olivér nélkül tovább nincs értelme, hogy bennmaradjon a luxusbörtönben.

Szombat este a stúdióban is pattanásig feszült volt a helyzet. A 32 éves dublőr kedvesének, Enikőnek újra és újra végig kellett néznie szerelme és Anikó évődését az összefoglalókban. A lánynak többször is könnyek szöktek a szemébe, majd az egyik pillanatban váratlanul felpattant a helyéről, és kirohant a stúdióból – írja a Bors című napilap. Enikő csak a műsor készítőinek rábeszélésére tért vissza a nézőtérre, és foglalta el ismét ülőhelyét Olivér testvére mellett.

A Vagány a párbaj után azonnal kedveséhez sietett, és szorosan magához ölelte. Az egyetemista lányt úgy tűnik, végül sikerült megbékíteni, ugyanis másnap a napilapnak elárulta, minden rendben van közöttük, megbeszélték a dolgokat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Három nő roppant össze Olivér miatt – drámai fotókkal (BorsOnline)
Szandika: Olivér, hol vagy? (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik