Pályán kívül

Connor McGregor rendőrségi őrizetbe került

Csütörtök este oltári balhét csapott Conor McGregor, akitől nemrég elvették második, a könnyűsúlyú világbajnoki övét is. A UFC úgy döntött, hogy az UFC 223 főmeccsének győztese, Khabib Nurmagomedov, vagy Max Holloway szerezheti azt meg.

McGregort tán ez dühítette fel annyira. Vagy az, hogy néhány napja Nurmagomedov összebalhézott McGregor egyik csapattársával, az ír pedig ezt nem vette jó néven, ezért akarta leszállítani a buszról.

Ami tény, csütörtök este váratlanul megjelent a hétvégi brooklyni gála helyszínén, és a médianapon aztán tört és zúzott, elválasztó kordonokat dobált, ahogyan az a felvételeken látható. Nurmagomedovék buszát is célba vették, az orosz és csapata elvileg a járműben voltak.

A TMZ.com információi szerint több ember megsérült a támadásban – például a hétvége egyik fellépője, Michael Ciesa is. A balhéja után persze McGregor elszelet a helyszínről. Meglehet, újabb médiafogásnak szánta az egészet, hogy még így is inkább róla szóljanak a hírek, de kicsit tán elszámította magát.

A rendőrség azonnal keresésére indult, majd néhány órával később őrizetbe is vették Brooklynban. A vád dupla ellene. Egyrészt a buszban 8000 dolláros anyagi kár keletkezett, de a durvább alighanem a Chiesa arcán okozott nyolc napon túl gyógyuló sérülés.

Feltételezhetően a szervezők felé is lesz mit törlesztenie az írnek. A balhéja következtében ugyanis az UFC szombat esti gálájának programjából három összecsapást töröltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik