Sport

Twitteren robbantott a ketrecharcos

Conor McGregor bejelentette, hogy harcolni fog az UFC 200-as csoportjában.

Conor McGregor olyan a ketrecharcban, mint Tyson Fury az ökölvívásban. Népszerű szájhős, akinek a keze és a lába is jár, és többnyire győztesen hagyja el a ketrecet. A nép imádja.

A keménykötésű ír előbb tavaly decemberben a tíz éve veretlen, ergo legyőzhetetlennek hitt Jose Aldót kiütötte, majd márciusban vereséget szenvedett Nate Diaztól.

A  visszavágót  júliusra tervezték Las Vegasban, azonban promóciós kötelességeinek elhanyagolása miatt, az UFC elnöke Dana White megorrolt rá és bejelentette, a szervezet más ellenfelet keres Diaz számára.

McGregor vitája a szervezettel onnan indult, hogy az UFC szerint megtagadta egy Las Vegasban rendezendő sajtótájékoztatón, majd az azt követő promóciós fotózáson való részvételt.  Az ír szerint azonban a sok promóciós tevékenység és az ezzel járó utazás már az edzésmunkáját veszélyeztette, ezért nem tett eleget kötelezettségének.

Talán ezért meglepő, hogy az “Irishman” az előzmények ellenére hétfőn twitter oldalán jelentette be, harcolni fog az UFC 200-as csoportjában.

A szervezet ezt még semmilyen hivatalos fórumon nem erősítette meg. Az „Irishman” már korábban is sok vizet zavart postjaival, korábbi bejegyzésében fiatalon való visszavonulásáról beszélt azonban ezt két nappal később hivatalos közleményben cáfolta.

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik