Pályán kívül

A Simpson család megjósolta Mayweather McGregor elleni győzelmét

Hétvégén lesz egy hete, hogy lezajlott az “ÉVEZRED MÉRKŐZÉSÉNEK” beharangozott Mayweather – McGregor találkozó, de a kedélyek még napokkal a meccs után sem csillapodnak. Ez persze nem csoda, hiszen, ha színvonalban nem is, de hype-ban mindenképp a legnagyobb összecsapások közé tartozott a vasárnap hajnali derbi.

Floyd Mayweather győzelme óta nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk újabb és újabb hátborzongató híreket arról, hogy mekkora gázsit tett zsebre a meccs után, kivívva ezzel a közvélemény szenvedélyes ellenszenvét.

Akárhogy is, most épp ott tart az összecsapás utóélete, hogy megjelent egy már-már szokásos, a Simpson család ezt is megjósolta előre cikk. Tudjátok, ez az a sorozat, ami azt is előre vetítette, hogy Donald Trump egyszer az Egyesült Államok elnöke lesz, pedig akkoriban még ennek vajmi kevés esélye volt.

A Simpson család már 2000-ben látta előre Trumpot és Hillary Clintont
Az animációs sorozat 16 évvel ezelőtti epizódjában Trump jól elkúrja az országirányítást.

Mutatjuk az újabb próféciát:

A sorozatban a Homer küzdött a Mike Tyson-paródia, Drederick Tatum ellen és hát kicsit félelmetes, hogy még a szög is hasonló.

Mi már azon sem lepődnénk meg, hogy ha Simpsonék már azt is tudnák, ki lesz Magyarország következő miniszterelnöke.Konbini

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik