Forma-1

Kis híján a csapattársával balesetezett a begőzölt Forma-1-es versenyző

meredith / X
meredith / X

Max Verstappen bántóan sima győzelmével kezdődött a Forma-1 2024-es szezonja, azonban Cunoda Juki és Daniel Ricciardo, pontosabban csapatuk, a Visa Cash App RB F1 Team gondoskodott arról, hogy legyen miről beszélni.

A két versenyző a pontszerző helyeken kívül autózott, a japán autóján kemény, az ausztrálén lágy keverék volt, így Cunodának szóltak a rádión, hogy engedje maga elé a csapattársát, hátha ő fel tudja venni a versenyt Kevin Magnussennel. Cunoda előbb azt kérdezte, hogy viccelnek-e vele, majd gúnyosan megköszönte csapata döntését.

Ricciardónak aztán nem sikerült megelőznie Magnussent, így a 13. helyen ért célba, míg Cunoda mögötte végzett. Nagyban ment a levezető kör, amikor a japán előbb bevágott a csapattársa elé, majd befékezett, ezután pedig a kigyorsításnál kis híján összeütközött a két autó.

Daniel Ricciardo aztán káromkodva jelezte a csapatrádión a történteket, majd később azt mondta, próbálja visszafogni magát, de éretlennek érezte a csapattárs manőverét, akinek megértette a frusztrációját, bár hozzátette, beszéltek a helycseréről a futam előtt, és az ausztrál szerint úgyis az lett volna a lényeg, hogy tudnak-e a csapatnak pontot szerezni, vagy sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik