Foci

Premier League: Mourinho szerint csoda lenne, ha a négy között végezne az MU

Az elmúlt hetekben újra vékony jégen lévő José Mourinho az Arsenal elleni bajnoki előtt mondta el, hogy már a tavalyi ezüstérmük is világszenzáció volt, és jelen körülmények között az év végi top 4 hasonló csoda lenne csapatától, a Manchester Unitedtől.

Még érdekesebb, hogy kijelentett, hogy Nemanja Matic és Scott McTominay nem tud védekezni, ezzel viszont csak az a probléma, hogy ő jelölte őket a védelembe a Southampton elleni meccsen.

Az Arsenal nagyon jó formában van, a Manchester United már tőlük is nyolc ponttal van lemaradva, míg az éllovas városi rivális, a Manchester City 16 pontra. A célokról egy brazíl tévécsatorna kérdezte a portugál sztármenedzsert.

Megpróbálunk minél több pontot szerezni, hogy valami nagy csodának köszönhetően beférjünk a legjobb négy közé a szezon végén. Az előző szezonban azt mondta, óriási dolog, hogy második helyen végeztünk, ha összevetjük a játékosok minőségét nálunk és azoknál a csapatoknál, akik a dobogóért harcoltak. Ebben az évben még több problémánk van, és ez alátámasztja azt, amikor azt mondtam, nehéz évünk lesz

– így Mourinho, aki azért ismét beleszállt saját focistáiba.

14 forduló után a Manchester United 22 ponttal a hetedik helyen áll a Premier League-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik