Foci

Szalai Ádám három milliót ajánlott fel

Hétfőn két tételben foglalkoztunk Szalai Ádám „átváltozásával”. Amióta a Hoffenheimnél a vele szinte egykorú Julian Nagelsmann az edzője,

Hétfőn Szalai újabb nemes gesztussal hat speciális futóbabakocsit adományozott a Bethesda Gyermekkórháznak. A válogatott labdarúgó tavaly hozta létre a Játékidő Alapítványt, hogy segíteni tudjon. A sportoló saját válogatott mezét és labdákat is vitt magával ajándékba összesen három millió forint értékben.


„Aki ismer engem az tudja, hogy egész pályafutásom alatt rengeteget merítettem az ilyen dolgokból. Amikor hullámvölgybe kerültem rengeteget merítettem az ilyen dolgokból” – mesélte Szalai a Híradónak.

A finnek elleni vasárnapi siker után (2-0) Gulácsi Péter Facebook-oldalán jelentette be, hogy mostantól jótékony célra szeretné felajánlani azt a prémiumot, melyet a nemzeti csapatban való szereplésért kap. Valójában ilyenek ezek a sokak által „suttyózott” labdarúgók. (Fotó: Getty Images)

Ha nincs Leekens, fél lábbal az Eb-n lehetne a magyar válogatott
Hónapokat vesztegetett el a magyar futball a kifutó szériás belga szakemberrel, most ennek fizetjük az árát. Jó hír: jött Rossi, és nincs minden veszve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik