Foci

Gulácsi jótékony célra ajánlja fel a válogatottban kapott prémiumát

A magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter Facebook-oldalán jelentette be, hogy mostantól jótékony célra szeretné felajánlani azt a prémiumot, melyet a nemzeti csapatban való szereplésért kap. Mint írta, gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy válogatott lett és ennek köszönhetően szeretne segíteni másoknak.

A válogatottban pályára lépni mindig hatalmas megtiszteltetés és felelősség. Gyerekkorom nagy álma vált valóra azzal, hogy a nemzeti csapatban szerepelhetek. Épp ezért úgy döntöttem – hogy másoknak is segíthessek – szeretném a válogatottban kapott prémiumomat felajánlani jótékony célokra. Minden félévben egy előre kiválasztott alapítványt fogok támogatni, a további részletekről hamarosan olvashattok. Remélem, hogy sikeres szerepléssel, minél több helyen tudunk segíteni!

Az egyik kommentelő azt írta a bejegyzés alá, hogy a kapus nemrég nagy összeggel egy kutyamenhelyet támogatott.

Szalai Ádám a finnek ellen szerzett gólja után ünnepelt különlegesen, mint a Facebookon írta, a találatát egy alapítványnak ajánlja.

A magyar válogatott győzelemmel zárta a Nemzetek Ligája csoportküzdelmeit, a finnek 2-0-s legyőzésével pedig még ebben a sorozatban is versenyben vagyunk az Európa-bajnoki szereplésért, ha minden tökéletesen alakul, ott lehetünk legalább a rájátszásban.

Ha nincs Leekens, fél lábbal az Eb-n lehetne a magyar válogatott
Hónapokat vesztegetett el a magyar futball a kifutó szériás belga szakemberrel, most ennek fizetjük az árát. Jó hír: jött Rossi, és nincs minden veszve.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik