Foci

Amit kapura lőnek, az mind gól a Bayern ellen

Győzelmet engedett ki a kezéből a Bayern, amely a 89. percben kapott gólt a Freiburg ellen, és ezzel 1-1-re végzett a Bundesliga 10. fordulójában játszott meccsen.

A döntetlen azt jelenti, hogy a Wolfsburgot legyőző Dortmund előnye négy pont, így 2012 tavasza óta először fordul elő, hogy a két csapat ragadóját jobb pozícióból várhatja a Borussia.

A Bayernnek nagyjából egy hete van, hogy rendezze a sorait, és a csapat szempontjából aggasztónak tűnik a statisztika, hogy a bajnokságban az ellenfelek legutolsó nyolc, kaput eltaláló lövéséből egyaránt gól született.

“Fogjál már meg valamit!” – címezhetnek egy dorgálást a Bayern-drukkerek Manuel Neuer irányába, de nem arról van szó, hogy a világbajnok kapus elfelejtett volna védeni, inkább a csapatnak kellene jobban figyelnie, hogy az ellenfelek ne kerüljenek olyan helyzetbe, amiből viszonylag könnyen gól érhető el.

Mert az már most borítékolható, hogy ennek a Lucian Favre által nagyon jól összerakott Dortmundnak biztos, hogy lesz félidőnként 2-3 kapura menő kísérlete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik