Foci

José Mourinho is reagált Cristiano Ronaldo átigazolására

Miután Torinóban hivatalosan bemutatták a 33 éves, ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót, egykori edzője, José Mourinho is nyilatkozott az üzletről az egyik rádiónak. A portugál menedzser szerint ezzel a lépéssel egycsapásra a spanyol bajnokságról az olaszra tolódik a hangsúly.

Cristiano Ronaldo visszahelyezheti az olasz futballt a térképre
A Serie A hosszú évek óta agonizál, ám a portugál szupersztár érkezése minden korábbinál nagyobb esély a feltámadásra. Az egykor lesajnált bajnokságból egy új, a legjobbaknak és a szponzoroknak is megfelelő állomás lehet.

A spanyol liga most elvesztette a világ két legjobb játékosából az egyiket. Messi maradt, Ronaldo ment, ez pedig azt jelenti, hogy a Premier League mellett a Serie A lesz a legfontosabb bajnokság Európában. Három dimenziója lesz a futballnak: most már ismét figyelhetünk az olasz ligára is. Egyik percről a másikra megváltozhat minden, az Inter, az AC Milan és az AS Roma is visszatérhet a legjobbak közé. Ronaldo minőséget, versenyképességet visz Olaszországba, ebből pedig mindenki profitálhat

mondta Mourinho.

A Manchester United edzője szerint a Juventus puccsot hajtott végre, már ami a marketing-, a marchandise- és a reklámpiacot illeti, és óriási bevételre tehetnek majd szert az átigazolás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik