Közélet

Cristiano Ronaldo éppen bankot robbant Torinóban

A Real Madridot kilenc év után elhagyó Cristiano Ronaldo vasárnap megérkezett Torinóba, majd hétfőn már orvosi vizsgálaton vett részt a Juventus központjában.

Akkora volt az érdeklődés az épület előtt, hogy a 33 éves támadót kivitték egy körre a rajongók közé, aki természetesen megőrültek, hangos ovációval fogadták.

Ronaldo „Juve, Juve” rigmust énekelve tért vissza az épületbe. A hírek szerint, késő délután, 18.30-kor kezdődik az a hivatalos sajtótájékoztató, amelyre rekordszámú, 200 újságíró és 30 televíziós társaság jelentkezett be a nagyvilágból – írta a Gazzetta.it.

További hír még Ronaldóval kapcsolatban, hogy még pályára sem lépett, de már jócskán elkezdte törleszteni tetemes, 112 millió eurós vételárát.

A portugál klasszis klubváltásáról megjelent hivatalos hírek utáni első 24 órában, azaz múlt hét szerdán a Juventus ajándékboltjában, az Adidas-üzletekben mintegy 20 ezer mezt adtak el, míg a webáruházakban összesen 500 ezer Ronaldo-mezre érkezett megrendelés.

Fotó: Isabella Bonotto / AFP

 

Mivel a Juve-boltban 137,45-87,95 euróért lehet megvásárolni a mezeket, az óvatos becslések szerint is egy nap alatt már 54 millió euró bevételt generált a fehér-fekete 7-es adidas.

Ronaldo 112 millió euróba került. Így ha lankadt is a vásárlási láz a nagyvilágban, meglehet, öt nap elteltével, mezeladásból a teljes bruttó összeg teljesült.

(Nyitókép: Giulio Lapone / Anadolu Agency)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik