Foci

Cristiano Ronaldo: Meg akarom mutatni, hogy én más vagyok

Hivatalosan is bejelentette a Juventus vadonatúj futballistáját: Cristiano Ronaldót. A portugál játékos rendkívül szerényen nyilatkozott, többször is kiemelve, hogy nagyon hálás a torinói csapatnak a lehetőségért.

Nagyon boldog vagyok, hogy ebbe a klubba szerződhettem a pályafutásom ezen szakaszán. A velem egyidős játékosok Katarba és Kínába szerződnek, én viszont az olasz bajnokhoz. Remélem én lehetek a csapat szerencsecsillaga és Bajnokok Ligáját nyerhetünk

– mondta a 33 éves csatár, aki szerint más ajánlata nem is volt egyelőre.

Ronaldo elképesztő teljesítményt nyújtott a Real Madridban, 2009 és 2018 között 450 gólt lőtt, ezalatt kétszer spanyol bajnok lett, négyszer pedig BL-t nyert – az elmúlt három évben háromszor is.

Nyerni akarok. A legjobb akarok lenni. Ki tudja, talán újra megnyerhetem az Aranylabdát is, de ez majd jön magától. Nagyon más volt Manchesterben és Madridban is. Itt majd meglátjuk. Jól vagyok mentálisan és érzelmileg is, ezért büszke vagyok rá, hogy itt lehetek és így érkezhettem ide. Nem vagyok olyan mint a többi játékos az én koromban, nem hiszem, hogy a karrieremnek vége. Meg akarom mutatni, hogy én más vagyok. Nagyon feldob, ahogy itt fogadtak, pedig már nem 23 éves vagyok, hanem 33.

– foglalta össze gondolatait Ronaldo.

Az ötszörös Aranylabdás futballista a Serie A-ban bizonyíthatja, hogy nem csak a levegőbe beszélt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik