Foci

Cristiano Ronaldo: Rólam kéne elnevezni a Bajnokok Ligáját

Cristiano Ronaldo számos fantasztikus eredményt ért már el életében, szombaton pedig újabb trófeával gazdagodott, miután 3-1-re megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét a Real Madrid.

Tizenharmadszor is BL-győztes a Real Madrid
A spanyol csapat a liverpooliak kapusának köszönhetően zsinórban harmadszor nyerte a legrangosabb klubtrófeát.

A Liverpool felett aratott diadalt követően fülig ért a portugál sztár szája, aki a 2017/18-as kiírás gólkirálya lett 15 góllal. Az ötödik alkalommal BL-t nyerő támadó szemmel láthatóan ironizálva megjegyezte a Marcának, hogy át kellene nevezni a BL-t.

Ki is lett a gólkirály már megint? A Bajnokok Ligáját át kellene nevezni CR7 Champions League-re! Már ötödjére nyertem meg ezt a trófeát és megint én lettem a gólkirály, nincs okom szomorkodni.

– idézi a Marca Cristiano Ronaldót.

A portugál sztár egyébként is nagy vihart okozott, amiért elejtette a találkozó után, hogy esetleg távozik a spanyol fővárosból.

Most akkor megy vagy marad Cristiano Ronaldo?
Azt ígérte, hogy a héten tisztázza a kérdést.

Ezek után a szerénytelen tréfája sem aratott osztatlan sikert – már csak azért is, mert épp a döntőben nem lőtt gólt. Ronaldo hatodjára lett egyébként a BL gólkirálya és ötödjére tette mindezt a madridiak mezében, de nem az idei 15 találat a csúcsa: a 2016/17-es kiírásban 17-ig jutott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik