Foci

Megtalálták Arséne Wenger utódját?

thomas tuchel (thomas tuchel)
thomas tuchel (thomas tuchel)

Egybehangzó sajtóértesülések szerint Thomas Ttuchel kerül majd az Arsenal kispadjára. A német edzőt 2017 májusában menesztették a Borussia Dortmund éléről. Azóta nem volt csapata a 44 éves szakembernek, de nyártól ez biztosan változni fog.

Első körben a Bayern München szerette volna megszerezne a szignóját, mivel Jupp Heynckes vélhetően csak év végéig marad a bajorok kispadján. A Kicker értesülései szerint azonban erre Tuchel nemet mondott, mivel már megegyezett egy külföldi klubbal.

Több sem kellett a lapoknak, rögtön összeboronálták a Paris Saint-Germainnel, amelynél ráadásul épp a napokban kotyogta el Thomas Meunier, hogy Unai Emery biztosan távozik év végén.

A játékos elszólta magát, edzőt vált a PSG
Persze lehetett sejteni, hogy ez jön, de azért mégsem elegáns a védőtől, hogy világgá kürtölte.

A németek azonban úgy tudják, hogy nem Franciaország a célpont, hanem Anglia: az Arsenal kispadját veszi majd át Tuchel.

Lenne is történetesen egy ismerős arc Londonban: Sven Mislintat játékosmegfigyelő éppen a Dortmundtól szerződött az Ágyúsokhoz. A megfigyelői hálózat vezetője biztosította a klubot, hogy Tuchel a legmegfelelőbb választás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik