Foci

Riyad Mahrez visszavonulással sokkolhatja a sportvilágot

Elég furcsa poszt jelent meg Riyad Mahrez, a Leicester City algériai labdarúgójának Facebook-oldalán: ez alapján a 27 éves játékos befejezi a futballt.

Több orvossal is egyeztetve úgy döntöttem, hogy befejezem. Miután véget ért a pályafutásom labdarúgóként, szeretnék pár szót mondani. Köszönöm mindenkinek a kedvességet és a támogatást, amit kaptam ebben a hihetetlen városban, örökre a szívembe zártalak benneteket

– olvasható az üzenet Mahrez Facebook-oldalán, melyen az ezt megelőző bejegyzés még február végi, amiben azt írja, hogy készen áll a játékra.

After the last consultation with many doctors, I’ve decided to stay away from football ,As my time as a football player…

Közzétette: Riyad Mahrez – 2018. március 6.

Többen is kétkedve fogadják az üzenetet, állítólag több csapattárs Instagram- és Twitter-videójában látszik, hogy kedden is a többiekkel edzett, és hétfőn is azt mondta az újságírónak:

Amíg itt vagyok, mindent megteszek a klubért – mert én ilyen vagyok.

Frissítés: beigazolódott a gyanú, feltörték a játékos Facebook-profilját.

Kamu, hogy Mahrez visszavonul
Sokak sejtése beigazolódott: feltörték a Facebook-oldalát.

Mahrez egyik kulcsfigurája volt a modern futball talán legnagyobb meglepetésének, amikor is a biztos kiesőnek mondott Leicester Cityvel 2016-ban megnyerte az angol bajnokságot. Azóta minden egyes átigazolási szezonban megy a Mahrez-saga, azaz, hogy hova fog igazolni, ám a klub egyszer sem értékesítette. Most télen is már-már elkönyvelhettük, hogy megy a Manchester Citybe, ám irreálisan magas árat kért érte a Leicester, nem lett semmi az üzletből.

A játékos ezt zokon vette, utána egy darabig nem is járt edzésre. A hétvégén a Bournemouth ellen viszont kezdőként végig a pályán volt, a 97. percben gólt is szerzett, amivel pontot mentett csapata.

Mahrez hétvégi gólja:

A sportvilág most egyelőre értetlenül áll a bejegyzés előtt, ami késő este jelent meg, viszont azóta is elérhető. Sokan arra gyanakodnak, hogy feltörték az oldalát. Alighanem órákon belül választ kapunk a kérdésre.

 

Nyitókép: Lindsey PARNABY / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik