Foci

Mahrez berágott azon, hogy nem adta el a Leicester a Manchester Citynek

Szerdán, a nemzetközi átigazolási szezon utolsó napján sokáig tartotta magát a pletyka, hogy Riyad Mahrez a Manchester Citybe igazolhat, ám a tárgyalások megakadtak, az algériai válogatott futballista így maradt a Leicester Citynél. A 26 éves játékos állítólag maga kérte, hogy adják el és nem először tette ezt, amióta 2016-ban megnyerték a bajnoki címet, azóta mindig arról szóltak a hírek, hogy távozni szeretne.

Most sem jött össze számára a klubváltás, a Sky Sports pedig azt írja, Mahrez ezt nehezen viselte. Olyannyira, hogy csütörtökön nem jelent meg csapata edzésén, állítólag nincs abban a lelkiállapotban, hogy a focira koncentráljon.

Egy barátja nyilatkozott a Skynak, ő azt mondta, ez már a negyedik átigazolási szezon, amikor a Leicester azt állítja, eladják, de aztán sosem sikerült megegyezni a kérőkkel. Most is például a Leicester 95 millió font körüli összeget szeretett volna kapni, aminek hallatán a Manchester elállt az üzlettől. Közben pedig azzal példálózik, hogy N’golo Kantét és Danny Drinkwatert is értékesíteni tudta az együttes – ők mindketten a Chelsea-hez kerültek.

Mahrez egyébként nem játszott szerdán, amikor a Leicester kikapott az Everton otthonában. Sőt, szintén a Sky írt arról, hogy több csapattársát is magára haragította, mert már kedden sem ment edzésre.

A mérkőzés után Claude Puelt, a Rókák vezetőedzőjét kérdezték játékosáról, ő azt felelte: reméli, hogy Mahrez egy nagy mosollyal az arcán tér vissza hozzájuk. Erre még várni kell.

A játékosnak 2020 nyaráig szól a szerződése a Leicester Citynél.

Nyitókép: AFP/Paul Ellis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik