Foci

Doll alaposan kiosztotta a játékosait

Bár az első félidőben még vezetett, végül 2-1-re kikapott az FTC a Diósgyőrtől, így a Videoton befoghatja pontszámban, amennyiben a most elhalasztott Honvéd elleni meccsét később sikerrel pótolja.

Az egész meccsen gondjaink voltak a párharcokkal, ezen a talajon erő nélkül játszottunk, és így nem lehet nyerni. Azért szórjuk el a pontokat, mert nem megfelelő a hozzáállásunk”

– nyilatkozta Thomas Doll, a Fradi edzője a vereség után.

A német edző meglehetősen csalódott volt, mert szerette volna, ha fejlődést lát csapatától azokon a meccseken, amelyen az ellenfél nyomást helyez rájuk és agresszívan harcol.

“Most túl sok olyan játékos volt, aki elbújt. Nem emlékeszem, hogy ezen a talajon a 16-os környékéről lett volna egy szabadrúgásunk. És azért vagyok csalódott és mérges,

mert amikor Zeljeznicar, vagy a Tirana elleni kiestünk a nemzetközi kupából, tulajdonképpen ugyanez ismétlődött meg. Csalódás, hogy tíz perc játék után ennyire kiadtuk a kezünkből a meccset”

– értékelt Doll.

A hazaiakat irányító Bódog Tamás kollégájával ellentétben büszke volt játékosai hozzáállására, és úgy látta, 65-70 percig minőségi játékot nyújtott a csapata

A következő fordulóban a Videoton ellen játszik majd a Diósgyőr, Bódog pedig azt mondta, nem szeretnék ők befolyásolni a bajnoki címért zajló versenyfutást, így meg akarják verni a fehérváriakat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik