Foci

Átigazolási világrekordra készül nyáron a Real?

Harry Kane-t már egy ideje folyamatosan összeboronálja az angol és a spanyol sajtó a Real Madriddal, és a Sunday Times nevű lap most azt írja, a nyári átigazolási időszakban a 24 éves angol válogatott csatár lesz a spanyol klub első számú célpontja.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Tottenham 200 millió eurós árat szabott meg legnagyobb kincséért, de úgy tűnik, a Realnak átigazolási rekordot kell döntenie, ha el akarja hozni Londonból a 2017-es év legjobb góllövőjét.

A Sunday Times most 200 millió fontot emleget, ami 226 millió eurót jelent,

ez ha nem is sokkal, de több annál a szerény 222 millió eurónál, amennyiért a PSG tavaly megvette Neymart a Barcelonától.

Hogy még inkább beinduljon a duruzsolás, arról a Yahoo Sport cikke gondoskodott, amely azt boncolgatja, hogy Cristiano Ronaldót nem tartóztatja a Real, ha a PSG-hez vagy a Manchestre Unitedhez szeretne igazolni.

Persze ez a pletyka sem újkeletű, és az eddig sem volt titok, hogy ha Ronaldo tényleg lelép, akkor minőségi helyettesre lenne szükség,

és Kane mellett az interes Maurco Icardi neve is egyre többször merült fel.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy van egy olyan teória is, miszerint Neymar is előbb-utóbb Madridban köt ki. Most legyen okos az ember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik