Foci

3 liter sör után okozott balesetet a magyar focista

Balajti Ádám (balajti ádám, )
Balajti Ádám (balajti ádám, )

Balajti Ádám tagja volt annak az U20-as válogatottnak, amely 2009-ben az egyiptomi vébén bronzérmet szerzett. A csatár megfordult többek között a Diósgyőrnél, a Debrecennél, az Újpestnél, az MTK-nál, a Mezőkövesdnél és a Győrnél is, jelenleg pedig az NB II-es Vácban játszik.

A Blikk azt írja, Balajti pár hete ittasan szenvedett autóbalesetet, amikor csapattársa Opeljét vezette.

Balajtiék Besenyőtelken haladtak, és előzni készültek, de az előttük haladó autó szintén előzésbe fogott, mire a focista elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, így viszont az autó az árokban landolt, ahol nekiütközött egy betonoszlopnak.

Szerencsére senki nem sérült meg, de a rendőrök megszondáztatták Balajtit, és mivel a műszer elszíneződött, vérvizsgálatra vitték, ahol kiderült, hogy nagyjából 3 liter sörnek megfelelő alkoholt fogyasztott, mielőtt az autóba ült.

Az ügy a bíróságon folytatódott, a 26 éves támadót és társát is megbüntették 700, illetve 300 ezer forintra, utóbbit azért, mert átengedte a vezetést egy láthatóan ittas embernek. Balajtit a vezetéstől is eltiltották.

Hibát követtem el, felelőtlenül cselekedtem, megbántam a tettemet, és tanultam a történtekből. A jövőben csak a pályán elért teljesítményemmel szeretném felhívni magamra a figyelmet, hiszen még komoly ter­veim, céljaim vannak a labdarúgásban.

Örvendetes módon a történtek nem befolyásolták a pályán nyújtott teljesítményemet, ugyanis gólokkal és gólpasszokkal járultam hozzá jelenlegi csapatom jó szerepléséhez” – nyilatkozta a Blikknek Balajti, aki 8 góljával csapata legeredményesebb játékosának számít a másodosztályban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik