Foci

Soha nem hallott sztorikkal készülhet új könyv Puskás Ferencről

Magyarországra érkezett Reka Damborena Puskas, a 86-szoros magyar válogatott legenda, Puskás Ferenc Spanyolországban élő unokája. A DIGI Sport – Sport 24-nek sikerült is interjút készítenie vele. A spanyol származású Puskás-unoka elmondta, nem mindenki (volt) őszinte nagyapjával kapcsolatban.

Öcsi is itt élt, amíg le nem betegedett. Kórházba került, betették egy szobába, a bútoraival, a trófeáival, mindenével együtt, aminek a focihoz köze volt. (…) Viszont nagyon sokan, akik elvittek szinte mindent – még ebből a lakásból is -, nem is látogatták. Boldog volt, de én úgy gondolom, hogy nem kellett volna visszaköltöznie Budapestre. Vannak, akik tényleg szeretik, de vannak, akik csak úgy tesznek, mintha szeretnék – azért, amije volt

– mondta.

Budapesten járt Puskás Öcsi unokája

Exkluzív interjú Puskás Ferenc egyik Spanyolországban élő unokájával ma este 18.40-kor a DS1-en. "Vannak, akik tényleg szeretik, de vannak, akik csak úgy tesznek, mintha szeretnék – azért, amije volt."

Közzétette: DIGI Sport 24 – 2017. december 4.

Hiába Puskás, Reka soha nem mutatkozik be úgy, hogy ő a legendás futballista unokája, pedig az egykori magyar klasszist Spanyolország minden szegletében, még a legkisebb falukban is istenítik. Elmondta, sok mindent nem tudnak még az emberek Puskás Ferencről.

Labdarúgóként a nagyapám mindig úton volt, és mint focistát, csak a tévéből ismerhettem. De mint ember, sokat tudok róla, amit mások nem. Rengeteget. Az a sok könyv és önéletrajz, amit róla írtak, még nagyon sok dolog van, amiről nem tudnak. (…) Meglehet, hogy épp egy könyv készül

– fogalmazott sejtelmesen Puskás unokája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik