Foci

Labdába sem ért, mégis vezetett egy csapat az Észt Kupában – videó

Nagyon sokszor éri kritika a magyar labdarúgást és a magyar csapatokat, de mit mondjon akkor az észt Paide Linnameeskond, amelynek sikerült úgy hátrányba kerülnie a kupában, hogy az ellenfél játékosai labdába sem értek?

Az Észt Kupában már a legjobb 16 közé jutás volt a tét a keddi mérkőzésen, ahol az őrült blama becsúszott, ugyanis Észtországban tavaszi-őszi rendszerben zajlanak a küzdelmek. A Levadia otthonába látogató Paide rossz emlékekkel érkezett a mérkőzésre, mivel éppen a Levadiától kapott egy nyolcast a kupameccset megelőzően. Nem lesznek szebb emlékeik a kupameccsről sem, az első 14 másodpercben összehozták a röhejes öngólt – Martin Kase gurított saját kapujába úgy, hogy egyetlen Levadia-játékos sem ért labdába.

A második percben már 2-0 volt a hazaiaknak és kinézett egy újabb alapos verés a Paide Linnameeskondnak, de végül megúszták egy 3-1-es zakóval.

Egyébként az erőviszonyokról annyit, hogy míg a Levadia holtversenyben második az észt élvonalban, addig a Paide a kiesés elől menekül, jelenleg egy pontnyira van az osztályozót jelentő kilencedik helytől.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik