Foci

Drogcsempészekkel üzletelhetett a volt Barca-focista

Megvonták az amerikai vízumot a Mexikói fociválogatott csapatkapitányától, Rafa Márqueztől, mert állítólag kapcsolatban áll a drogcsempész Raúl Flores Hernándezzel.

A korábbi Barcelona-védő, Rafael Márquez az egyike a 22 mexikóinak, akiket szerdán megbüntetett az Egyesült Államok Kincstára a drogcsempész Raúl Flores Hernándezzel való kapcsolatáért. A hatóság a magánszemélyek mellett 43 céget is megbüntet.

A 38 éves Márquezt a bűnözővel való “hosszú ideje tartó kapcsolattal” vádolják, valamint azzal, hogy “aktívan dolgozott” neki.

Julión Álvarez énekes szintén a 22 büntetett személy közt van. A nyomozás állása alapján Márquez és Álvarez cégei mosták tisztára Raúl Flores Hernánez bűncselekményekből szerzett pénzét.

Rövid távon érvénytelenítik az említett 22 személy egyesült államokbeli vízumát, és befagyasztják az egyesült államokbeli számláikat, ezen kívül az USA-beli cégeknek megtiltják a velük való üzletelést.

Márquez négy évig a Monaco, majd hét évig a Barcelona játékosa volt, jelenleg hazájában az Atlas focistája, és a válogatott csapatkapitánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik