Foci

Pintér Attila szerint sokkal jobb volt a 2-0-ra kikapó Felcsút a Honvédnál

pintér attila (pintér attila)
pintér attila (pintér attila)

Repül az idő, túl vagyunk a magyar labdarúgó NB I-es bajnokság negyedik fordulóján. A kör egyik legpikánsabb meccsének ígérkezett Puskás Ferenc egykori klubja (Budapest Honvéd) és a nevét viselő felcsúti akadémia (Puskás Akadémia) összecsapása. A két klub között a múltban voltak már gondok Puskás nevének használati joga miatt, de a hétvégén nem ez volt a rendkívüli esemény. Pintér Attila, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, a PFLA jelenlegi vezetőedzője a Nemzeti Sportnak azt mondta, sokkal jobban játszottak, mint a Budapest Honvéd – a meccset viszont a kispestiek nyerték simának mondható 2-0-ra.

Nem róhatok fel semmit a csapatomnak, úgy gondolom, hogy sokkal jobban futballoztunk, mint Honvéd. Egyedül a gól hiányzott

– állapította meg Pintér, majd hozzátette, 65 percet emberelőnyben játszhattak volna, ha Bobál Dávid egy Diallo ellen elkövetett akasztásért megkapja második sárgáját a 25. percben.

Pintér még bedobta, hogy igazságtalannak érzi azt a szabályt, miszerint “nekünk három csak három idegenlégiósunk léphet pályára, kupainduló ellenfeleinknél öt.”

A Puskás Akadémia kezdőjében csupán egy akadémista (Spandler Csaba) lépett pályára. A TAO-pénzekkel kitömött csapat egyetlen ponttal jelenleg az utolsó, tizenkettedik helyen áll.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik