Foci

Guzmics: Továbbra is a vb-részvétel a célunk

Többek közt Guzmics Richárd válaszolt az újságírók kérdéseire Telkiben a vasárnapi vb-selejtező előtt. A 29 éves hátvéd szerint minél hamarabb meg kell szereznie a vezetést a csapatnak az Andorra elleni mérkőzésen.

Ahhoz, hogy versenyben maradjunk, mindenképp meg kell szereznünk a három pontot. Az első perctől érvényre kell juttatnunk az akaratunkat, és minél előbb gólt kell szereznünk. Arra számítok, hogy többet fogjuk birtokolni a labdát, mint az ellenfelünk, Andorra pedig kontrákra fog építeni. A védelemben nekünk az lesz a feladatunk, hogy elhárítsuk ezeket a próbálkozásokat, és jó labdákkal próbáljuk megjátszani a csatárokat. Továbbra is a vb-részvétel a célunk, ehhez bravúrpontok kellenek, de emellett a kötelezőnek mondott mérkőzéseken is hozni kell a győzelmeket.

A Ligue 2-ben osztályozós helyen álló Le Havre védője, Bese Barnabás a lettek elleni mérkőzésen (0-2) kezdő volt, reméli, vasárnap sem a padról nézi majd a kezdőrúgást.

Hatékonyan, eredményesen és közönségszórakoztatóan szeretnénk játszani vasárnap. A felkészülés során mindent megteszek, hogy felhívjam magamra a szövetségi kapitány figyelmét, a következő napokban megpróbálom kiharcolni a helyemet a kezdőcsapatban.

A negyedik fordulóban rendezett mérkőzésen Nikolics Nemanja biztosan nem lép pályára, hiszen eltört az ujja a Cracovia elleni lengyel bajnokin.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

A mieink az első fordulóban ikszeltek a Feröer-szigetekkel (0-0), majd kikaptak hazai pályán a svájciaktól (2-3). A Lettországban aratott győzelem (0-2) után Bernd Storck tanítványai november 15-én Svédország ellen játszanak felkészülési mérkőzést, majd márciusban Portugáliában vihetnek véghez az Eb-n elérthez hasonló bravúrt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik