Foci

Meglepő helyről érkezhet ajánlat Dzsudzsák Balázsért

Nem sikerült túl jól szezon a Sampdoria labdarúgócsapata számára, az együttes csak a 15. lett az olasz élvonalban, két ponttal elkerülve a kiesőzónát. Nem csoda, ha a vezetőség meg akarja erősíteni a keretet a következő idényre, a sampdorianews.net szerint kiszemelték maguknak a többi közt

Dzsudzsák Balázst is.

Eredetileg a Szpartak Moszkva bolgár támadója, Ivelin Popov került a klub célkeresztjébe, érte azonban túl sokat, 10 millió eurót kérnek. Más megoldást keres tehát a Samp, így jött képbe a 29 éves Dzsudzsák, aki a magyar válogatott csapatkapitányaként az Európa-bajnokságra készül.

A magyar szélső az utóbbi hetekben ismét az átigazolási pletykarovat állandó főszereplője, szóba hozták már Dárdai Pál csapatával, a Herthával,a szintén német élvonalbeli Hamburggal, sőt, a magyar ezüstérmes Videotonnal is. És még csak most kezdődik az Eb, el lehet képzelni, a torna alatt mennyi ilyen és ehhez hasonló hír lát majd napvilágot.

Dzsudzsák tavaly nyáron érkezett a török Bursasporhoz, 2019 júniusáig szól a szerződése. A transfermarkt.com 6,25 millió euróra lövi be a piaci értékét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik