Foci

Dzsudzsák Balázsért megy a harc

Továbbra is erősen foglalkoztatja a török sajtót a Bursaspor magyarjának eladása.

Nemrég arról számoltunk be, hogy Bundesliga csapatok állnak sorban Dzsudzsák Balázsért, lévén már a Bursaspor elnöke is arról beszélt, hogy eladó a magyar válogatott csapatkapitánya.

Török lapértesülések szerint a Hertha 2.5 millió eurót hajlandó kifizetne a ballábas játékosért, de ezt Dárdai Pál megerősíteni nem tudta, igaz nem is cáfolta.

A bursa.com csütörtökön tovább lelkendezett, mert ahogy a témát boncolgató cikkük címében írták, “Jó hírt kapott Dzsudzsák Balázs”, merthogy a Hertha állítólag megemelte az ajánlatát, és már kész hárommillió eurót fizetni a szélsőért, akit a török klub négymillió euróért szeretne eladni.

 

Ha igazak a hírek, úgy a három és a négy között már tényleg nem nagy a különbség. A nagyobb bajnak inkább az tűnik, hogy Dzsudzsák 1,7 millió eurós nettó fizetés és még egy-két extra szolgáltatást kap Bursában. Ahhoz hogy ezt az adóparadicsomnak egyáltalán nem számító, ellenben rendkívül fegyelmezett adózásáról híres Németországban ki tudják fizetni, évi legalább 3,5 millió eurós fizetést kellene felajánljanak, aminek egészen minimális a realitása.

Hacsak a Bundesliga lehetőségért alább nem adja az igényeit a mi Balázsunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik