Foci

Szíjjártó: a mocskolódóknak semmi sem szent

Pancho-Arena(960x640).jpg (Array)
Pancho-Arena(960x640).jpg (Array)

Szíjjártó István, a Puskás Akadémia vezetőedzője szerint “ocsmány hadjárat folyik” csapata ellen.

Szerdán mi is megírtuk, hogy az MTK ultrái “letolvajozták a felcsútiakat“, rajtuk kívül Szíjjártó szerint olyanok is támadják a klubot, akiknek közük sincs a futballhoz.

Bernd Storcknak kétségtelenül sok köze van hozzá, hiszen kijuttatta a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra.

Kedden ő is odaszólt egyet a Puskás Akadémiának, nem értette, hogy Kocsis Gergő miért nem az első csapat keretében szerepel.

A klub köszönte szépen, de nem kért Storck észrevételeiből, sőt rögzítették, hogy az akadémia munkájába még a szövetségi kapitány sem szólhat bele.

Ezt Csányi Sándor MLSZ-elnök nem hagyta szó nélkül: kiemelte, hogy az utánpótlás-nevelés felzárkóztatása főleg állami pénzből valósult meg, a szövetségi kapitánynak, aki egyben sportigazgató és az utánpótlás koncepció kidolgozója is, igenis kötelessége elmondani a véleményét.

Bernd Storck ezek után meghívta a Kleinheisler Lászlóhoz hasonlóan a harmadosztályba kölcsönadott  Kocsis Gergőt az Európa-bajnokságra készülő válogatott május 9-én kezdődő első felkészülési edzőtáborába.

Finoman szólva sem nyugodt tehát a légkör a Puskás Akadémiánál, Szíjjártó szerint azonban minden erejükkel a szombati létfontosságú MTK elleni mérkőzésre koncentrálnak:

Természetesen megpróbálom kizárni a külvilágot az öltözőből, s úgy tűnik, eddig sikerrel jártam, a játékosokat ugyanis hidegen hagyják az elvtelen, megalapozatlan, személyeskedő írások, kommentek.

A PFLA szombaton a Honvéddal játszik az utolsó fordulóban. Ha a Vasas nyer az MTK ellen a Puskás biztosan kiesik az NB I-ből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik