Foci

A PSV játékosa meglátogatta a manchesteri védőt, akinek eltörte a lábát

A labdarúgó Bajnokok Ligája kedd esti mérkőzésén a Manchester United Eindhovenben vendégeskedett. Az angol csapat nem csak a mérkőzést veszítette el (2-1-re), hanem az egyik alapemberét, Luke Shaw-t is: a védőt becsúszva szerelte Hector Moreno, ám a labda mellett a játékos lábát is eltalálta,

Shaw-nak eltört a sípcsontja és a szárkapocscsontja is.A fiatal focistát még aznap este megműtötték és továbbra is Hollandiában tartózkodik, pénteken ugyanis újabb beavatkozás várt rá – az első után így nézett ki a lába. Előreláthatóan fél évet kell kihagynia, de az sem kizárt, hogy véget ért számára a szezon.

Moreno – aki egyébként gólt szerzett, sőt, általános felháborodásra a meccs embere lett az UEFA-nál – a De Telegraaf cikke szerint csütörtökön meglátogatta a kórházban Shaw-t, akinek egyébként már szerdán küldött egy bocsánatkérő üzenetet. Nem ment egyedül, az eindhoveniek edzője, Philip Cocu és a csapatmenedzser Mart van den Heuvel is elkísérték, hogy személyesen is jobbulást kívánjanak az angol játékosnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik