Foci

Nem tud nyerni a Győr

győr-videoton (győri eto fc, videoton fc, )
győr-videoton (győri eto fc, videoton fc, )

Az OTP Bank Liga nyugati csúcsmeccsén az ETO 1-1-re végzett a Videoton ellen. Öt meccs után négy döntetlen áll a zöld-fehérek neve mellett.

Vasárnap már rendeztek egy rangadót az NB1-ben, hiszen a Debrecen simán, 4-1-re lenyomta a Ferencvárost. Késő este a bajnoki címvédő, négy meccs után nyeretlen Győri ETO fogadta a tabella második helyezettjét, a Videotont.

Az első félidőben a hazaiak domináltak, jóval több akciót alakítottak ki a fehérváriak kapuja előtt, ennek pedig egy gól lett az eredménye. A 14. percben Pátkai még ziccert rontott, négy perccel később viszont a léc alá bólintott (1-0).


Nem bírtak egymással
Fotó: MTI

Nem sokkal később a Videoton is magára talált és Juhász Roland fejéről került a labda a győri kapuba. A fordulás után Lipták majdnem megszerezte a meccs harmadik fejes gólját, majd később pont neki kellett Nikolic elől menteni.

A hajrában Gyurcsó távoli lökete ment el centikkel a kapu mellett, így maradt az 1-1-es döntetlen, vagyis a Győr továbbra is nyeretlen idén.

Eredmény – OTP Bank Liga, 5. forduló

Győri ETO FC – Videoton FC (1-1)
Gólszerzők: Pátkai (18.), illetve Juhász (35.)

Győr: Kamenár – Wolfe, Lang, Lipták, Völgyi – Pátkai, Mevoungou, Kamber – Varga R. (Kink, 69.), Koltai, Andric (Martínez, 74.) Vezetőedző: Pintér Attila.

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász (Gomes, 85.), Vinícius, Stopira – Sándor Gy., Caneira – Álvarez (Zé Luis, 62.), Kovács I., Kleinheisler (Gyurcsó, 80.) – Nikolics Vezetőedző: Jose Gomes.

Sárga lap: Pátkai (10.), Andric (48.), Mevoungou (60.), Kamber (67.), Wolfe (75.), illetve Vinícius (39.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik