Foci

Loki a fogadási botrányról: komolytalan

Az UEFA illetékesei a Fiorentina elleni hazai meccsről érdeklődtek a DVSC nyolc játékosánál.

A Nemzeti Sport információi szerint a DVSC-TEVA–Fiorentina (3–4) labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után érdeklődtek legintenzívebben az UEFA fogadási botrányokkal foglalkozó illetékesei.

„Az üggyel kapcsolatban csak annyit kívánok elmondani, hogy igen, valóban, az Újpest elleni bajnoki mérkőzésünk előtt az UEFA fegyelmi bizottságától érkező hivatalnokok meghallgatták nyolc játékosunkat” – mondta a lapnak a klub sportigazgatója. Bartha Csaba szerint az ügy komolyságára jellemző, hogy “még jegyzőkönyvet sem vettek fel a meghallgatásokról.”

A német ARD televíziós csatorna FAKT című műsorának információja szerint „legalább egy mérkőzés” bundagyanússá vált a labdarúgó Bajnokok Liggája mostani idényében, az MDR tv pedig úgy tudja: a Debrecen egyik meccsét vizsgálja az európai szövetség (UEFA) – adta hírül tegnap a távirati iroda.

Az UEFA a nemzetközi fogadási csalássorozattal összefüggésben vizsgálódik egy másik, korábbi debreceni összecsapással kapcsolatban is: május elején több játékost kihallgattak a svájci Young Boys elleni, 2008-as UEFA Kupa-párharccal kapcsolatban. A debreceniek közleményükben rutinellenőrzésnek nevezték a vizsgálatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik