Ittas sofőr gázolta halálra az NHL-csapat legjobb támadóját

A 31 éves Johnny Gaudreau és testvére kerékpározott, amikor egy hátulról érkező autó nem tudta kikerülni őket.

Kerékpározás közben elütötték és életét vesztette Johnny Gaudreau, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets játékosa, valamint testvére, Matthew, írja az MTI.

A 31 éves csatár és nála két évvel fiatalabb öccse New Jerseyben, nem messze szülőotthonuktól biciklizett, amikor egy hátulról érkező SUV nem tudta őket kikerülni, mindketten halálos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség közleménye szerint a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, őrizetbe vették és kétrendbeli halálos gázolás vádjával eljárást indítottak vele szemben.

A The Columbus Dispatch szerint Johnny és Matthew Gaudreau pénteken a lánytestvérük pénteki esküvőjén lettek volna tanúk.

Gaudreau 11 évet játszott az NHL-ben, a Columbusba a 2022/23-as szezon előtt érkezett, az előző idényben 81 meccsen 12 góllal és 48 gólpasszal a házi pontlista legeredményesebb játékosa volt.

Kapcsolódó
28 évesen meghalt a Nyíregyháza korábbi röplabdázója
Holtan találták törökországi lakásában Victoria Pilar Puerto Rico-i válogatott röplabdázót, aki a 2019/2020-as szezonban volt a Fatum Nyíregyháza