Fucsovics küzdelme Nadallal, torna selejtező, lovaglás a versailles-i kastély parkjában, szörf Tahitin – galéria

Képeken a párizsi olimpia második napja.
Dimitar DILKOFF / AFP - Emberek nézik naplementekor a 2024-es párizsi olimpiai játékok léggömbhöz rögzített üstjét a Tuilériák kertjében.
Varga Jennifer / 24.hu - Andrási Tibor vív a férfi párbajtőrözők elődöntőjében az egyiptomi Mohamed El-Sayed ellen a párizsi Grand Palais-ban.
Tolga Akmen / EPA / MTI - A spanyol Esteban Benitez Valle és lova, Utrera AA 35 1 a 2024-es párizsi nyári olimpia lovastusájának terepversenyén a versailles-i kastély parkjában.
Pool / Getty Images - Megan Gustafson a spanyol csapatból és Yueru Li a Kínai Népköztársaság csapatából a Stade Pierre Mauroy-ban, a franciaországi Lille-ben.
Clive Mason / Getty Images - Ian Barrows és Hans Henken az Egyesült Államok csapatából, valamint James Peters és Fynn Sterritt a Nagy-Britannia csapatából versenyeznek a férfi skiff osztályban a az olimpia második napján a Marseille Marina kikötőben.
Julian Finney / Getty Images - Chloe Covell az ausztrál gördeszkás csapatból a párizsi olimpiai játékok második napján a Concorde téren.
Varga Jennifer / 24.hu
Sean M. Haffey / Getty Images - Ramzi Boukhiam a marokkói csapatból a szörfverseny második fordulójában Teahupo'o-ban, Francia Polinéziában.
Varga Jennifer / 24.hu - Fucsovics Márton a 14-szeres Roland Garros-győztes spanyol Rafael Nadallal mérkőzött a tenisztorna első fordulójában a Philippe Chatrier pályán.
Illyés Tibor / MTI - Pupp Réka (fehérben) és a francia Amandina Buchard küzd a cselgáncstorna 52 kilogrammos súlycsoportjának bronzmérkőzésén a Mars-mező Arénában.
Varga Jennifer / 24.hu - Fucsovics Márton szervál Rafael Nadal ellen.
Hannah Peters / Getty Images - Bianca Silva a brazil csapatból viszi a labdát a Franciaország-Brazília női C-csoport mérkőzésen a Párizs 2024-es olimpiai játékok második napján a Stade de France stadionban, Párizsban.
Varga Jennifer / 24.hu
Czeglédi Zsolt / MTI - Varga Zsolt szövetségi kapitány a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vízilabdatornáján, a B csoportban játszott Franciaország - Magyarország mérkőzés szünetében a Párizs melletti Saint-Denis-ben lévő Vizes Központban.
Maja Hitij / Getty Images - A szurkolók a tornaverseny női selejtezőjét nézik a Párizs 2024-es olimpiai játékok második napján a Bercy Arénában.
Naomi Baker / Getty Images - Simone Biles az Egyesült Államok csapatából az ugráson a női tornászok selejtezőjének második napján a Bercy Arénában.
Adam Pretty / Getty Images - Leon Marchand a francia csapatból a férfi 400 méteres egyéni gyorsúszás döntőjében a párizsi olimpiai játékok második napján a párizsi La Defense Arénában Nanterre-ben.