Az első magyar érem, rögbidöntő és strandröplabda hihetetlen díszletben, az Eiffel-toronynál – galéria az olimpia első versenynapjáról

Képeken Muhari Eszter öröme, a hetes rögbi döntője és a naplemente a fények városában.
Jamie Squire / Getty Images - A brit Harry Hepworth a gyűrűn a férfi szertorna kvalifikációja során a Bercy Arénában.
Natalia Kolesnikova / AFP - Az olasz Yuri Romano üti át a labdát, miközben a brazil csapat tagjai próbálnak blokkolni az Olaszország-Brazília férfi röplabda-mérkőzésen.
Illyés Tibor / MTI - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok a kanadai Fares Arfa elleni asszójában a legjobb 16 közé jutásért a férfi kard egyéni versenyében a Grand Palais csarnokban. A címvédő Szilágyi már az első mérkőzésén kikapott.
Ben Thouard / AFP - A francia Joan Duru a férfi szörfverseny első fordulójában a francia polinéziai Tahiti szigetén versenyez.
Thomas Coex / AFP - A francia Rudy Gobert szerez kosarat az olimpiai játékok B-csoportjának férfi kosárlabda-mérkőzésén Brazília ellen.
Mohd Rasfan / AFP - A vietnami Ha Thi Linh legyőzi a tongai Feofaaki Epenisát a 60 kg-os női ökölvívás elődöntőjében.
Jeff Pachoud / AFP - Az ukrán Anna Pysmenska és Viktoriya Kesar a női szinkronműugrás döntőjében.
Michael Reaves / Getty Images - Peter Spens az Eiffel-tornyot festi, háttérben strandröplabdázók.
Varga Jennifer / 24.hu - Muhari Eszter a női párbajtőrözők között drámai meccsen szerezte meg az első magyar érmet, a bronzot az olimpián.
Dan Mullan / Getty Images - A japán Daiki Hashimoto a férfi szertorna kvalifikációja során a Bercy Arénában versenyez.
Jack Guez / AFP) - Egy japán szurkoló a cselgáncs küzdelmei során a Champ-de-Mars Arénában.
Olivier Morin / AFP - A szlovén Eva Tercelj a női kajak egyes előfutamán.
Hervio Jean-Marie / KMSP / AFP - Antoine Dupon a Franciaország és a Fidzsi-szigetek közötti férfi hetes rögbi döntőjében.
Wang Zhao / AFP - A japán Tomokazu Harimoto és a japán Hina Hayata az észak-koreai Ri Jong Sik és Kim Kum Yong ellen mérkőzik meg az asztalitenisz vegyespáros nyolcaddöntőjében.
Clive Brunskill / Getty Images - Carlos Alcaraz spanyol teniszező a libanoni Hady Habib ellen szerzett győzelmet férfi egyesben.
Takuya Matsumoto / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun / AFP - A japán Rihito Yamamoto szerez gólt a D-csoportban Mali ellen a férfi labdarúgó tornán.
Adam Pretty / Getty Images - Az ausztrál Ariarne Titmus és az amerikai Katie Ledecky versenyez a női 400 méteres gyorsúszás előfutamában.
Varga Jennifer / 24.hu - Bánhidi Bence a vereséggel végződött magyar-egyiptomi férfi kézilabda-mérkőzésen.
Buda Mendes / Getty Images - Az olasz Assunta Scutto (fehér) és a francia Shirine Boukli (kék) küzd meg a női 48 kg vigaszágán cselgáncsban.
Clive Mason / Getty Images - Ausztria csapata, David Hussl és Bejamin Bildstein a férfi 49er osztályú vitorlázás során gyakorol az olimpiai játékok első napján a marseille-i kikötőben.
Yoan Valat / MTI / EPA - Valter Attila a férfi országúti kerékpárosok egyéni időfutamában a párizsi III. Sándor hídnál.
Mauro Pimentel / AFP - Naplemente az Eiffel-toronynál az USA–Kanada női strandröplabda-mérkőzés kezdete előtt.