Sport

„Nem vagyok köteles bármit is mondani” – a Fradi edzője nem akart nyilatkozni csapata döntetlenje után

mksz.hu
mksz.hu

A végelszámolásnál még lehet hiányozni fog az az egy pont, amit a NEKA otthonában hagyott a Ferencváros a kézilabda NB I-ben: Pásztor István csapata 30-30-as döntetlent játszott Balatonbogláron. A Fradi vezetőedzője a meccset követő sajtótájékoztatón azzal kezdte, hogy gratulál a hazaiaknak a pontszerzéshez, és külön kollégájának, Sótonyi Lászlónak. A meccset magát viszont nem akarta értékelni.

Ne haragudj, de nem vagyok köteles bármit is mondani a sajtótájékoztatón sem, úgyhogy én nem szeretnék többet mondani erről a meccsről

– mondta Pásztor, átpasszolva ezzel az értékelés lehetőségét Sótonyinak.

Az extra teljesítményt nyújtó és 14 gólig jutó Nagy Bence bőbeszédűbb volt, szerinte az ellenfél kihasználta, hogy a sérülések miatt a ferencvárosiak kevesen is voltak, fáradtak is voltak. Nagy úgy gondolja, ennek a számlájára írható az is, hogy sok hibával, buta döntéseket hozva játszottak, illetve kitért a játékvezetésre is.

Az utolsó fél percben én azt éreztem, hogy a játékvezetők nem hagyták, hogy mi kapura lőjünk. Az egész szezonunk most erre ráment

– mondta a ferencvárosi játékos.

Arra utalt, hogy a Fradi négy másodperccel a vége előtt szabaddobást kapott, azonban nem jutottak el lövésig, a játékvezetők (Altmár Kristóf és Horváth Márton vezette a meccset) ugyanis szabálytalanságot láttak és belefújtak az akcióba, a meccs pedig véget ért. A ferencvárosiak dühösen kérték számon a bírót a döntése miatt, Pásztor is besietett a kispadról.

Az Európa Kupa-elődöntő szombati visszavágójára (az első meccs itthon 28-28-as döntetlen lett a görög Olympiakosz ellen) készülő Fradi a Tatabányával van versenyben a bronzért, a két csapat azonos pontszámmal áll, de a rivális egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Az egymás elleni eredmények a Tatabányának kedveznek.

Kapcsolódó
Az újonc elleni kezdi a női kéziválogatott a részben hazai rendezésű Eb-t
Mindhárom csoportmeccsét Debrecenben vívja a magyar csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik