Sport

Barca-kapus a veszprémi pletykáról: Csak nevettem rajta, mert viccesnek találtam

Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / AFP
Emil Nielsen nagyon meglepődne, ha igaz lenne
Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / AFP
Emil Nielsen nagyon meglepődne, ha igaz lenne
Stefan Kretzschmar bedobta a pletykát, a Telekom Veszprém kissé nyers stílusban reagált a hírre, Emil Nielsen pedig viccesnek tartotta az egészet – így lehetne összefoglalni az utóbbi héten felröppent átigazolási pletykát, amely lázba hozta a kézilabdasportot.

Minden idők egyik legjobb balszélsője, az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes, jelenleg a Füchse Berlin sportigazgatójaként dolgozó Stefan Kretzschmar egy podcastban szellőztette meg azt a pletykát, miszerint a Telekom Veszprém kétmillió eurót fizetne a Barcelonának a világbajnok dán kapusért, Emil Nielsenért.

A Veszprém a közösségi médiában kicsit nyersen reagált a hírre, de úgy tűnik nem véletlenül: a hírbe hozott Nielsen sem tud ugyanis hasonló érdeklődésről. Igaz, hozzátette, nem is biztos, hogy értesítették volna erről.

Csak nevettem rajta, mert viccesnek találtam

– mondta a Bt.dk portálnak.

„Mit mondhatnék? Még két és fél évem van Barcelonában, örülök, hogy ott lehetek. Semmit sem hallottam a lehetőségről, elolvastam Twitteren, de nem tudom, honnan jött. Ha ez igaz, nagyon meglepődnék. Valójában a Barcelona nem köteles elmondani, ha megtörtént a kapcsolatfelvétel, de a Veszprém reakciója és az alapján, hogy én semmi sem hallottam, valószínűtlennek tartom” – tette hozzá.

Kapcsolódó
Morcosan reagált a Veszprém a pletykára, miszerint rekordösszeget fizetne a Barcelona kapusáért
Ennyi pénzt csak egy játékosért, Nikola Karabaticért adtak, amikor a PSG-hez igazolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik